Portable Commandos: Behind Enemy Lines Portable е тактическа игра в реално време, която ви дава възможността да управлявате малък екип от елитни войници по време на WW II. Отправете се на опасни мисии дълбоко в тила на врага и върнете хората си живи.

Наблюдавайте движенията на врага, формулирайте план, промъкнете се до позициите си, и предприемете мълниеносна атака с всичките си хора, или отвлечете вниманието на противника, докато един от вашите командоси изпълнява задачата. 26-те мисии, всяка със свои уникални цели и предизвикателства, ви гарантират часове планиране и забавление с тази невероятна класика!

Продължи...

totem_tribe_logo.jpg

Геймплея е комбинация от стратегия,пъзели и скрити обекти! Изградете и усъвършенствайте чудновати градове, обучавайте единици, изследвайте разнообразието от острови и победете всевъзможни врагове. Следвайте приключения на Аруку и поведете племето си към слава и просперитет. Как ще се развие историята? В Portable Totem Тribe всичко зависи от вас и възможностите ви!

  • 23 локации за изследване!
  • повече от 120 куеста и пъзели!
  • възможност за различен край! 

Продължи...

Станете най-великият архитект на древен Египет и стройте световно известни мономенти в Portable Empire Builder - Ancient Egypt! Помогнете на фараоните като развиeте градовете около бурната река Нил. Тази стратегическа игра ви предизвиква да опазите хората на Египет от язва и ужасяващи мумии, докато изграждате някои от чудесата на света!

  • Предизвикателни нива
  • Вълнуващи мини игри
  • Изграждате Империя!

Продължи...

Portable StarCraft: Brood War е игра в жанр реално-времева стратегия. Играта е издадена през 1998 година и е признавана многократно за игра на годината, обявена за класика в своя жанр, поредния шедьовър на Blizzard Entertainment. Единствено разширение към играта е Brood War, което добавя нови единици от различните три раси: земляни, зергове и протоси. 9 милиона копия са били продадени за StarCraft и StarCraft: Brood War. Сюжетната линия проследява война между три галактически вида: приспособимите и подвижни терани, които са наследници на човешки изгнаници от земята, артроподоподобните зерги и псионичните хуманоидини протоси. Това е версия, предназначена за Iccup Battlenet.


Продължи...

Portable Heroes 3 Wake of Gods e най-свежия и интересен мод за Heroes 3. Добавени са много нови единици и сгради. Можете да продавате сградите си за ресурси и пари. Армията вдига левел! Всеки герой започва с една допълнителна единица, която вдига левел успоредно с него, каства магии и се бие. Много улеснен геймплей  и значително намаляване на бъговете!
 


Продължи...

Portable Heroes 3 Gold (Platinum) Edition - абсолютна класика в жанра! Накратко това е походова стратегия. В играта се контролират герои, които могат да пренасят армия, да я използват срещу чудовища и други герои, да събират ресурси и предмети (артефакти) и да превземат замъци. Играта разполага с голям брой бойни единици, магии и предмети.Съществуват 8 раси - 3 "добри" (Castle, Tower и Rampart), 3 "лоши" (Inferno, Dungeon и Necropolis) и 2 "неутрални" (Fortress и Stronghold; в "Shadow of Death" беше добавена още една неутрална раса - Conflux). Всяка раса разполага с различни класове герои, основно разделени на бойци и магьосници. Ресурсите в играта са общо седем - злато, дърва, руди, живак, сяра, кристал и скъпоценни камъни. В HoMM3 могат да се прилагат различни бойни тактики. Бойното поле представлява мрежа от шестоъгълници, върху която могат да се движат бойните единици.

Portable Heroes of Might and Magic 3 Gold включва:

  • HoMM3: Shadow of Death
  • HoMM3: Restoration Of Erathia
  • HoMM3: Armageddons's Blade

Продължи...

В Portable Monster Mash селяните от Извитата долина са нападнати от легиони странни чудовища. Използвайте цялата си сръчност и сила за да отблъснете тези чудати нашественици! Стройте кули, необичайни отбранителни съоръжения и ъпгрейди към тях в тази невероятна игра от жанра Tower Defence! 
 


Продължи...

Доведете хората си до нова ера като поведете великата колония - Sanna! Движете колонията напред към просперитет и мир, и далеч от война и болести. Стройте различни сгради и уникални структури като събирате ценни ресурси от целия свят. Грижете се за хората си и станете техния герой в Portable Sanna - Rise of a Great Colony, една забавна и вълнуваща стратегия!


Продължи...