Portable Angry Birds Space e продължение на най-успешната за всички времена игра за мобилни устройства. Този вариант е предназначен за игра  на вашия персонален компютър. Забавлението е още по-голямо на голям екран, а ядосаните пилета вече са във космоса и тяхната битка продължава с пълна сила с изцяло нови физични закони. Играта ще ви донесе много незабравими часове в повече от 60 интересни нива, нулева гравитация и впечатляващ геймплей. А ако не сте играли оригинала - съветваме ви веднага да наваксате: Angry Birds Portable


Продължи...

Portable I Have No Tomatoes или както се нарича на български "нямам домати" е забавна и разпускаща аркадна игра. В нея целта ви е за 60 секунди на ниво, да се сблъскате и направите на кетчуп, колкото се може повече домати. След сблъсъка остават кристали, които трябва да събирате.

Има и различни допълнителни неща, като телепорти, капани и т.н., които ще ви помагат по време на играта. Управлението е само със стрелките. Фоновата музика е приятна, а звуковите ефекти са забавни.


Продължи...

В Portable Tasty Planet играете като топка сива слуз, пътувате през времето и ядете всичко по пътя си! Играта предлага огромни нива, режим за 2-ма (сътрудничество) и още! Историята започва с това как сивата топка слуз изяжда машината на времето, което води до изпращането и назад във времето. Играчите ще си проправят път ядейки през шест различни периоди от време: модерен, къснокредни (т.е. динозаврите), древен Египет, древен Рим, феодална Япония, и по-далечното бъдеще. Всеки период от време е оборудван с уникален набор от обекти, с които играчите да се хранят. Мишки, котки, тиранозавър Рекс, мумии, гладиатори, и летящи чинии са само част от стотиците неща, достъпни за консумация.


Продължи...

Станете преуспял строителен предприемач в Portable Monopoly City и създайте свой град мечта! Постройте къщи, промишлени комплекси, училища и небостъргачи. Търгувайте и наддавайте на аукциони. Но внимавайте, защото вашия конкурент може да създаде различни опасности, застрашавайки бизнеса ви.

 • Запазване на прогреса в до 5 различни игри
 • Създаване отделни игрови профили
 • Консултант дава съвети в играта
 • Чудесна графика и звук на цял екран
 • Не изисква интернет връзка

Продължи...

Portable Archon Classic наподобява на играта шах, но когато две "пионки" се срещнат ставате свидел на една реална битка между тях, която вие управлявате! Трябва да се опитате да надхитрите опонента си като използвате екип от разнообразни същества и чудовища в тази епична борба на светлината и тъмнината. Спечелете битката като убиете всички същества на опонента си или като завладеете всички "Power" крадрати за бърза победа. Има няколко игрови режима - всеки за себе си или отборна игра.


Продължи...

В Portable Hammerfight става дума за двуизмерна битка между летящи машини, оборудвани с различен тип оръжия. Играта впечатлява с уникална бойна система базирана на реалистична физика, която е обвързана с движението на кораба и движението на мишката. Чрез въртеливо движение на мишката играча размахва оръжието си и удря противника. Физичния модел създава усещането за масата на оръжието все едно е в ръцете ви!


Продължи...

Portable Clickomania! е готина игра за млади и стари. Вашата цел е да се премахнат възможно най-много камъни, като цъкате върху групи от камъни със същия цвят. Но не и единични. Звучи лесно? Не мога да ви кажа, че е по-трудно, отколкото може би си мислите... Искате ли да опитате?
 

   

Продължи...

Worms е изключително популярно заглавие, което има добре чалнат геймплей, хващаща окото графика, и на моменти странни звукови ефекти, с които серията пожъна световен успех! Portable Worms е походова стратегическа игра, в която управлявате странни военно-обучени червеи в битка за световно господство. Всичко щеше да е ОК, ако не беше хрумнала същата идея на друга група военни червей. Унищожете противниковите пълзящи гадини с всевъзможни оръжия и победете!
 •     Приятна графика!
 •     Много интересни и уникални оръжия!
 •     Различна сложност на компютъра!
 •     Мисии за изпълнение!
 •     Уникални карти!
 •     Multiplayer режим!
 •     Много червей за унищожаване!

Продължи...