Portable (AIMP 3.20 Build 1163) AIMP 3.20 Build 1163 Portable е пълнофункционален мултимедиен център. Може бързо да прекодирате музика от един формат в друг, да записвате звук от микрофон, да редактирате тагове, да преименувате и сортирате файловете и др. AIMP предлага поддръжка на всички популярни аудио формати: WAV, MP3, OGG, AAC, MPC, WMA, FLAC, APE, WV (WavPack), MIDI, tracker формати (IT, MOD, S3M, MTM, MO3), CDA (Audio CD). Притежава удобен интерфейс и работи под Windows 2003/XP/Vista/7/ Windows 8

Продължи...

Portable Mozilla Firefox plus Flash Player е преносима версия с вграден флаш плеър на може би най-известният интернет браузър. Сред възможностите му са работа с табове, вместо отделни прозорци; поддръжка на различни облици; повишена сигурност при сърфиране; блокиране на изскачащи прозорци; бързо търсене в страниците; поддръжка на допълнения, които реално правят възможностите на браузъра неограничени. Също така браузъра се отличава с завидна лекота и бързина на работа, вграден модул за търсене в най-известните търсачки и още много други възможности.

Продължи...

Portable Share е програма за споделяне на големи по размер файлове, която използва торрент технологията. Без никакви ограничения във големината или качеството на файловете можете да изпращате вашите HD клипове, снимки с висока резолюция и други големи файлове на приятелите си. Можете да създавате групи и сами да решавате кои файлове да споделите. Създайте своите групи и споделяйте със приятели, семейство, колеги или просто изпратете файл на някой.

Продължи...

7-zip logoPortable 7-Zip e отличен архиватор, поддържащ архивиране в 7z, ZIP, GZIP, BZIP2, TAR и декомпресиране на RAR, CAB, ISO, ARJ, LZH, CHM, Z, CPIO, RPM, DEB, NSIS. Собственият формат на архиватора (.7z) предоставя много висока степен на компресия. Програмата поддържа drag&drop, притежава многоезичен интерфейс, в това число и български език.

Продължи...

Portable Mozilla Firefox предлага всички удобства, необходими за безпроблемното сърфиране в мрежата: табове, поддръжка на RSS, pop-up блокер, даунлоуд мениджър, търсене в Google от адресното поле и др. Може допълнително да разширите възможностите и изгледа му чрез добавяне на разширения и теми, които могат да бъдат свалени от официалния сайт.
Mozilla Firefox е един от най-бързоразвиващите се и набиращи популярност браузъри (има немалко такива на негова основа, които, може би, го надминават).Mozilla Firefox е базиран на ядрото на Mozilla и е значително по-бърз от съперниците си Netscape и Mozilla.
Екстенжъните са полезни за всеки - от обикновения потребител,който желае да получава информация за времето докато сърфира, и като се стигне до напредналите уеб мастери, които желаят всяка една страница да съдържа валиден HTML/XHTML и CSS.

Продължи...

Програмата Portable Wireshark се използва за анализ, откриване и отстраняване на проблеми с мрежов хардуер и софтуер, създаване и анализ на мрежови протоколи и обучение. Предоставя възможност за онлайн и офлайн анализи, анализ на VOIP протоколи, мощни филтри и др.
Характеристики на Wireshark:
- стандартен три-лентов браузър за пакети;
- мулти-платформен: Windows, Linux, OS X, Solaris, FreeBSD, NetBSD и други;
- мулти-интерфейсен: освен графичен потребителски интерфейс, включва и TShark - текстов анализатор;
- едни от най-мощните филтри в индустрията;
- VOIP анализатор;
- офлайн анализи;
- поддържа множество протоколи, нови се добавят постоянно.

Продължи...

Portable HyperCam е нова версия на известната програма HyperCam, разработена съвместно с Hyperionics LLC. Това е модерна програма за записване на работния плот. Форматите на записване могът да бъдат AVI, WMV / ASF файлове. Макар, че HyperCam може да се използва само за записване на филм, игра или работния плот тя е също така полезна и като отличен инструмент за създаване на видео презентации, уроци и демо-клипове. Стилен, интуитивен и лесен за употреба интерфейс, предварително определени бързи клавиши за записване на действия, вграден видео редактор, комплексни текстови бележки, различни настройки, команден ред, възможността за инсталиране на портативно устройство, малък размер - това е, което прави HyperCam 3 инструмент, който трябва да имате.

Продължи...

Portable Opera е преносима версия на интернет браузъра Opera, даващ възможност на потребителите да посещават уебсайтове, да изпращат и да получават електронна поща, да използват IRC, новинарски емисии, торенти и адресна книга.  Опера поддържа използването на подпрозорци (известни още като табове или просто прозорци) и има многодокументен интерфейс. Това означава, че в един прозорец на приложението могат да бъдат отворени много уебстраници, които могат да бъдат оразмерявани и подреждани в колода или мозайка като всеки нормален прозорец в операционната система. Възможно е да се отвори и втори, трети и т.н. прозорец, всеки от които с по един или няколко подпрозорци. Опера се рекламира като "най-бързият браузър на земята", лозунг, който е подкрепян от множество професионално издържани тестове. Преносимата версия на Opera е една добра алтернатива на Internet Explorer или Mozilla Firefox.

Продължи...