Има една голяма тайна в завода на д-р Хюго за правене на роботи. Докато изобретателите не гледат, техните малки роботи тръгват към големи приключения! Всичко започва когато Zander, вероятно най-разсеяният изобретател на света, се спъва в метална кутия заровена извън завода. Когато никой не успява да разбере как да я отвори, роботите се промъкват и решават да пробват сами. Разберете какво става по-нататък в Portable Puzzle Bots - една забавна и вълнуваща игра с пъзели!


Продължи...

Portable Dream Chronicles: The Book Of Air е първата част от нова трилогия, където потребителят играе като Lyra, която е хваната в капан в друго измерение, подобно на нейното, и трябва да използва летателната машина на баща си за да открие часовникаря и пътя си към вкъщи.

  • 14 различни места
  • 30 различни сцени
  • 5 магически сили за помощ при решаване на пъзели
  • Два режима на игра - casual и challenging

Продължи...

Годината е 1896 и Скотланд Ярд призова Шерлок Холмс със спешна молба за помощ. Заедно с Уотсън, трябва да разследват особено престъпление - млад художник е убит и намерен увит в забележителен персийски килим. Разгледайте сцените, за да намерите уличващите улики и разкрийте заподозренити! За помощ използвайте полицейските доклади и разпитвайте свидетели в Portable Sherlock Holmes - The Mystery of the Persian Carpet!


Продължи...

Този път се превръщаш в...журналист! Твоята мисия е да напишеш материал за малко селско градче за статия във весника. Но на пръв поглед миролюбивото селце се превръща в криминален рай и твоето разследване се превръща в истинско приключение! Запознай се с града в Portable Mysteryville!


Продължи...

Имаш ли набито око за детайли? Виж дали може да намериш достатъчно улики, да разрешиш престъпленията и да бъдеш истински детектив! Portable Mystery Case Files - Huntsville Ви предизвиква с колекция от заплетени мистерии и сложни мини игри за разгадаване. Има пъзели за подреждане, странни престъплния за разрешаване и много, много повече! При всяка игра различни скрити предмети!
 


Продължи...

Добре дошли в Хънтингтън, очарователен малък град, където, ако търсите достатъчно вашите мечти ще се сбъднат! Помогнете на собствениците на Хънтингтън магазина. Намерете повече от 1200 уникални и умело скрити предмета за своите клиенти и спечелете достатъчно пари, за да отворите свой собствен магазин! Намерете своят начин да се забавлявате и да станете собственик на магазин още днес! Забавлявайте се с Portable Little Shop Of Treasures!


Продължи...

Мистерията се завръща! Намирате се в легендата за крал Артур. Присъединете се към приключенско дуо на Уил и Анна. Нова развлекателна напълнена с приключение игра. Минете през 50 прекрасни места с 36 предизвикателни нива! Пет различни стилове игра, ще Ви забавлява от началото до края! Тръпката за откриване, ще ви държим до последно. Вие няма да повярвате на шокиращият изненадващ край, а наистина какъв е той само в Portable Hide and Secret 2 - Cliffhanger Castle!


Продължи...

Опит за убийство...жертвата Флора Дейл...бързо е откарана в реанимацията. Нестабилното и състояние не и позволява да събере никакви сили. Тя дори не е в състояние да каже на лекарите нищо и бързо изпада в дълбока кома. Тъй като е в капан на ума си, тя започва едно невероятно приключение в самият си мозък! Следвайте заедно уликите от живота и - ден след ден, докато разберете събитията, които са я докарали до тук. Тя ще разкрие ли мистерията? Ще възтанови ли събитията ? Ще се събуди ли навреме? Опитайте се да намерите отговорите в Portable Hidden Secrets The Nightmare!


Продължи...