plants-vs-zombies_portable_logo.jpgВ Portable Plants vs Zombies мисията ви е да отблъснете настървените орди от зомбита, които искат да превземат вашите крепости и земи. За тази цел вие ще трябва да изградите отбранителна стена, която да попречи на полуживите същества да навлязат на ваша територия. Особеното тук обаче е, че въпросната стена няма да я строите от тухли, а от растения – цветя, храсти, дребни тревички, увивни растения и други подобни. Всички те имат особено имунитет срещу зомбитата и ще могат да неутрализират силата им. Тази весия е тествана на Windows 7 64 bit.

plantsvszombies_portable_video.jpg

Продължи...

defensegrid_portable_logo.jpgPortable Defense Grid: The Awakening е разработена от индийската компания Hidden Path Entertainment. След заплашителната инвазия на огромни орди от врагове, вие ще трябва да се защитавате, създавайки укрепление от кули. Геймплеят е увлекателен и изисква пълна концентрация. Играта предлага безброй интригуващи режими, поместени в различните нива. Defense Grid: The Awakening съдържа 20 индивидуални гейм среди, 10 вида кули и 15 герои врагове, всеки от които с различна способност и стратегия. Добавени са 4 нови пакета с карти!

Продължи...

Portable Tzar: The Burden of the Crown е една страхотна класика в жанра - стратегия в реално време! В Portable Цар: Тежестта на короната има три култури - Европейската, Азиатската и Арабската, всяка от които разполага със свои характерни черти различаваща я от останалите. Сградите и единиците също се придържат към този принцип, като притежават характерните черти на културата си. Трите цивилизации са внимателно балансирани, за да могат играчите изцяло да се възползват от особеностите и технологичното ниво на всяка от тях.


Продължи...

Portable Commandos: Behind Enemy Lines Portable е тактическа игра в реално време, която ви дава възможността да управлявате малък екип от елитни войници по време на WW II. Отправете се на опасни мисии дълбоко в тила на врага и върнете хората си живи.

Наблюдавайте движенията на врага, формулирайте план, промъкнете се до позициите си, и предприемете мълниеносна атака с всичките си хора, или отвлечете вниманието на противника, докато един от вашите командоси изпълнява задачата. 26-те мисии, всяка със свои уникални цели и предизвикателства, ви гарантират часове планиране и забавление с тази невероятна класика!

Продължи...

totem_tribe_logo.jpg

Геймплея е комбинация от стратегия,пъзели и скрити обекти! Изградете и усъвършенствайте чудновати градове, обучавайте единици, изследвайте разнообразието от острови и победете всевъзможни врагове. Следвайте приключения на Аруку и поведете племето си към слава и просперитет. Как ще се развие историята? В Portable Totem Тribe всичко зависи от вас и възможностите ви!

  • 23 локации за изследване!
  • повече от 120 куеста и пъзели!
  • възможност за различен край! 

Продължи...

Станете най-великият архитект на древен Египет и стройте световно известни мономенти в Portable Empire Builder - Ancient Egypt! Помогнете на фараоните като развиeте градовете около бурната река Нил. Тази стратегическа игра ви предизвиква да опазите хората на Египет от язва и ужасяващи мумии, докато изграждате някои от чудесата на света!

  • Предизвикателни нива
  • Вълнуващи мини игри
  • Изграждате Империя!

Продължи...

Portable StarCraft: Brood War е игра в жанр реално-времева стратегия. Играта е издадена през 1998 година и е признавана многократно за игра на годината, обявена за класика в своя жанр, поредния шедьовър на Blizzard Entertainment. Единствено разширение към играта е Brood War, което добавя нови единици от различните три раси: земляни, зергове и протоси. 9 милиона копия са били продадени за StarCraft и StarCraft: Brood War. Сюжетната линия проследява война между три галактически вида: приспособимите и подвижни терани, които са наследници на човешки изгнаници от земята, артроподоподобните зерги и псионичните хуманоидини протоси. Това е версия, предназначена за Iccup Battlenet.


Продължи...

Portable Heroes 3 Wake of Gods e най-свежия и интересен мод за Heroes 3. Добавени са много нови единици и сгради. Можете да продавате сградите си за ресурси и пари. Армията вдига левел! Всеки герой започва с една допълнителна единица, която вдига левел успоредно с него, каства магии и се бие. Много улеснен геймплей  и значително намаляване на бъговете!
 


Продължи...