Програмата Portable Digsby обединява различни канали за интернет комуникацията ви. Включени са различни месинджъри AIM, MSN, Yahoo, ICQ, Google Talk, Jabber и Facebook Chat, имейл Hotmail, Gmail, Yahoo Mail, AOL/AIM Mail, поддържа IMAP и POP и социални мрежи Facebook, Twitter или MySpace.

Digsby е първото по рода си хибридно приложение за комуникация, осигуряващо достъп до горните две функции чрез един софтуерен клиент. Освен да чатите с приятели, с него ще можете и да следите в какви уеб базирани събития участват те. За да работите с трябва да си създадете потребителски акаунт, което не отнема много време и е безплатно. Акаунтът може да се ползва на няколко компютъра, примерно в офиса и у дома, като информацията между инсталациите се синхронизира автоматично. Поддържат се повечето мрежови протоколи за чат, а освен това софтуерът може и да извлича пощата от Gmail, Yahoo Mail, Hotmail, AOL, както и от стандартни POP3 / IMAP имейл сървъри. Поддържаните социални мрежи са Facebook, Myspace, LinkedIn и Twitter,. При получаването на ново съобщение можете да отговирите на подателя директно от уведомителният балонов прозорец, без да отнемате фокуса от текущо използваният софтуер.
Интересното при настоящата ревизия на софтуера - v60 е, че нейният сорс код е бил частично пренаписан и оптимизиран, в резултат на което е постигнато подобрение от над 50% в бързодействието на Digsby, тоест ако още не сте я изпробвали, сега е чудесен момент за това.
   
Интерфейс: Английски

Големина на файла: 26.7 MB

Share/Save/BookmarkOffical Web SiteDownload from 4sharedDownload from DOX

Вижте още:

Подобни
Регистрирайте се за да получите достъп до повече функции.

Добави коментар

Защитен код
Обнови