Portable Zoner Photo Studio Professional е пълен комплект, предназначен за качествена обработка на цифрова фотография (от качването на компютъра, през коригиране и редакция, до архивиране и публикуване).

  • 16 бита на канал
  • Поддръжка на GPS 
  • Отлично допълнение към програмата Adobe® Photoshop® 
Версия Professional е предназначена за всички опитни ползващи цифрови фотоапарати и скенери, които искат лесно, бързи и ефективно да обработят своите фотографии. Програмата съдържа голям набор с инструменти за комплексна обработка на цифрова фотография на компютъра. Нейните качества ще оцени всеки опитен ползващ цифров фотоапарат. Започвайки с 9-та версия, програмата Professional включва поддръжка на обработка на фотографии с дълбочина на цвета 16 бита на канал.

Поддръжка на GPS

• Навигационните GPS устройства стават обичаен елемент на всекидневния живот. Затова в програмата Zoner Photo Studio отново е допълнена поддръжката за присвояване на географски координата на фотографии с автоматична връзка с известни GPS устройства и последващо показване on-line и off-line карти. Фотографии, допълнени с точна локализация, получават поредните преимущества, които ще оценят не само туристите, но и сътрудниците във фирмите и организациите, работещи с фотоапарати в полеви условия.

Web Galerie

• Съществуват множество специални програми за създаване на уеб-галерии HTML, но Zoner Photo Studio включва тази функция в базисната цена на версии Home и Professional. Вие можете много лесно да създавате галерия HTML, използвайки нагледния помощник с автоматично генериране, съгласно предварително подготвените шаблони. Не е нужно да владеете никаква информация за програмни кодове, за сайтове, но независимо от това, Вие ще можете бързо и приятно да създадете добре разработен сайт с Ваши фотографии. Създадения HTML комплект с фотографии може веднага да се разгледа в интернет-браузера, да се запише на диск или директно да се запише на необходимия адрес по FTP.

Пакетни операции

• Zoner Photo Studio е много силен инструмент за пакетна обработка на фотографии и повтарящи се действия. Способността на програмата да обработва фотографии по групи ще оцени всеки ползващ, който обработва голямо количество фотографии. Нощния кошмар – обработи, например, 500 фотографии, направени през отпуската се превръща в елементарна задача.

Zoner Photo Studio е инструмент, който ще преведе безопасно ползващия през всички етапи на процеса на управление и обработка на цифровата фотография: получаване, редакция, архивиране и публикация. Универсалното решение «всичко в едно» дава на ползващия изключителен комфорт по време на работа без необходимост от постоянно преминаване от една програма в друга.

Получаване на изображения

• Поддръжка на всички типове цифрови фотоапарати (USB Mass Storage и Canon), сканиране през интерфейс TWAIN, изтегляне на изображения от сайтове, разширено прехващане на екрана и предаване на данни от клипборда. Конвертиране («извикване») на формат Canon RAW (CRW).

Професионален фотографски стилизиран инструмент

• Всичко за подобряване на фотографии и отстраняване на графични дефекти: редакция на експозицията с помощта на нива и криви, редакция на цветове, рязкост, изсветляване на сенки, отстраняване на ефекта «червени очи», редукция на шума и хроматичните дефекти, корекция на зърнеността и перспективите, изравняване на хоризонта и сливащите се линии, инструменти за ретуширане - щампа за клониране, ютия, четка и заливане, обръщане и изрязване, пакетни операции с фотографии.

Магии с изображенията

• Ефективна редакция на фотографиите: преминаване към отенъци на сивото, цветови ефекти, взрив, маслена живопис, стара фотография, добавяне на зърна, рисунка, вълни и други. Рамки, пликове, меки сенки, прозрачни краища други.

Управление на цифровия архив

• Описания, текстови бележки и звукозапис, ключови думи, каталози на външни носители (CD/DVD). Нагледно търсене, филтър на изображения и сортиране, операции с файлове, пакетно преименуване и конверсия.

Неограничени възможности за печат и презентация на фотографии

• Печат според графични шаблони, индексен печат, печат на календари, спестител на хартия, експорт албуми в PDF, Уеб-галерии с поддръжка на йерархична структура, предаване по FTP, оптимизация за изпращане на фотографии по електронна поща, директен запис на CD/DVD от външна програма за преглед и създаване Video CD, създаване на панорами и 3D изображения, слайд-шоу от програмата и PDF слайд-шоу с ефекти. Поддръжка на фотографски ателиета...
 

Интерфейс: Английски
Големина на файла: 94,37 MB

Share Offical Web SiteDownload from 4sharedDownload from DOX

Вижте още:

Подобни
Регистрирайте се за да получите достъп до повече функции.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови