Оцеляването на ядосаните пилета е заложено на карта. Раздайте правосъдие на зелените прасета, които откраднаха яйцата на пилетата. Използвайте уникалните унищожителни сили на ядосаните пилета за да сринете укрепените замъци на прасетата.
Играта Portable Angry Birds предлага часове забавление, предизвикателни нива с реалистична физика, в които трябва да унищожавате замъци, както и много възможности за преиграване. Всяко от 120-те нива изисква логика, умения и груба сила, с която да смажете врага.
Защитавайте дивите животни или играйте Portable Angry Birds!

Продължи...

Компанията на Джинджър - Томейто Корпорейшън, притежава и работи с широка мрежа от ферми и хранителни доставчици, които произвеждат висококачествени и здравословни храни. Нейната лопата виси на стената като спомен за работата си в миналото (Portable Farm Craft 1). По време на пътуване обратно към фермата си за да посети нейните баба и дядо, Джинджър се натъква на хора, които провеждат съмнителни и опасни експерименти с разстения в нейното село. Играйте Portrable Farm Craft 2: Global Vegetable Crisis и спасете света от разстителна криза!


Продължи...

Създайте своя собствена градина в Portable Farm Craft, една доста цветна и забавна игра! Джинджър винаги е показвала специален талант в отглеждането на животни и разстения. Когато АгроКорпарацията иска да застрои земеделската земя, всичко зависи от Джинджър и тя трябва да спаси фермите в селото. Помогнете и да засее и събере различните плодове и зеленчуци, да нахрани и да се грижи за животните и да спаси фермите от атаката на промишлената индустрия!


Продължи...

Portable Favorite-Games включва любимите игри на карти - Бридж Робер, Спортен Бридж, Белот (2, 3 и 4 играчи), Блато (3-5-8), Сантасе (66), Покер (Тексас Холдем и Омаха Хай) както и игра Табла, Табла - Тапа, Табла - Гюлбара, Комбинирана табла, Не се сърди човече, Монопол, Окей, Домино, Блек Джек и Свара в една-единствена програма. Favorite Games организира ежемесечни онлайн турнири с награди. Играта има възможност за избор на над 20 езика.


Продължи...

Portable Strip Nardi ви дава възможност да играете древната ориенталска игра "Табла" срещу чаровни опонентки или с приятел на един компютър. Играта включва два от най-популярните варианта - дълъг и къс. Когато играете срещу момичетата и партията завърши "марс" (играча изкара всички чипове, а опонента николко), стриптисът е двоен.

Продължи...

Започваме Portable Ashtons: Family Resort с младоженци от Тексас! Сватбеното им пътешествие се отплаща с лихва - по време на подводен лов Ени и Бен намират съкровище! Сега семейството имат сандък със злато и мечта:собствени къмпинги на най-красивите места в света. В играта Ви чака завладяващ сърфинг на три континента, сафари в Кения, спускане под вода в Тихият океан, Коледа в Алпите и много, много интересни локации! Вие ще можете да създадете мрежа от къмпинги, да обзаведете собствен дом и даже да променяте цвета на дрехите на Ени и Бен по свой вкус.


Продължи...

Вълна от престъпност е завладяла Bayport! В Portable The Hardy Boys - The Perfect Crime ставате дедектив и заедно с момчетата Hardys и техните детективски умения, следвайте уликите и догатките в тази пленяваща игра скрити обекти. Помогнете им да разплетат тези на пръв поглед съвършенни престъпления! С трудни мини игри и подробни сцени с скрити обекти, можете ли да намерите престъпника който стои зад всичко това или ще оплескате случая?


Продължи...

Искате ли да сте част от магията на киното? Застанете редом до Leeloo - дъщеря на велики актьори. С тази млада, амбициозна и талантлива  жена отворете агенция за намиране на талантливи артисти. Помагайте и да се издигне по стълбата на успеха, управлявайте кастинги, подписвайте договори с кинозвезди! Можете ли да издигнете вашата филмова агенция на върха на пирамидата на успеха и славата ? Докажете в Portable Leeloo's Talent Agency!


Продължи...