MakeUp_Pilot.jpgPortable MakeUp Pilot е програма, която ще ви помогне да изпробватe различни стилове грим.Тя може да подбере най-добрия стил, който подхожда лицето ви, така че снимките ви вече няма да са незадоволителни и лицето ви няма да се уморява от носенето на различни стилове грим . Програмата има много демонстрации, които ще ви помогнат да се запознаете по перфектен начин за нейното използване.
Програма ви позволява да импортирате вашите снимки И да променяте грима си в снимката по отношение на червило цвят, цвят на очите, молив яснота око, цветен прах лицето и цвят руж, и ще ви помогне да побелявате зъбите и за отстраняване на бръчки от лицето с "несъвършенство палка" инструмент. MakeUp Pilot ще ви помогне да възстановите всички дефекти по снимките си, тъй като включва разделите, за да премахване на грозни петна, промяна размера на устните, и четка за предотвратяване на неправилна или прекомерна модификация.
Програмата има опция за промяна размера на вашите снимки или части от тях. MakeUp Pilot ще ви помогне да промените яркостта и контраста на снимките си за да бъдат възможно най-добрите в окончателен резултат. Много други опции са включени и за улесняване на процеса на корекция, като мащабиране различни варианти.


Големина на файла: 3.47 MB


Share/Save/Bookmark Offical Web SiteDownload from 4sharedDownload from DOX

Вижте още:

Подобни
Регистрирайте се за да получите достъп до повече функции.

Добави коментар

Защитен код
Обнови