plants-vs-zombies_portable_logo.jpgВ Portable Plants vs Zombies мисията ви е да отблъснете настървените орди от зомбита, които искат да превземат вашите крепости и земи. За тази цел вие ще трябва да изградите отбранителна стена, която да попречи на полуживите същества да навлязат на ваша територия. Особеното тук обаче е, че въпросната стена няма да я строите от тухли, а от растения – цветя, храсти, дребни тревички, увивни растения и други подобни. Всички те имат особено имунитет срещу зомбитата и ще могат да неутрализират силата им. Тази весия е тествана на Windows 7 64 bit.

plantsvszombies_portable_video.jpg

Продължи...

Програмата Portable Wireshark се използва за анализ, откриване и отстраняване на проблеми с мрежов хардуер и софтуер, създаване и анализ на мрежови протоколи и обучение. Предоставя възможност за онлайн и офлайн анализи, анализ на VOIP протоколи, мощни филтри и др.
Характеристики на Wireshark:
- стандартен три-лентов браузър за пакети;
- мулти-платформен: Windows, Linux, OS X, Solaris, FreeBSD, NetBSD и други;
- мулти-интерфейсен: освен графичен потребителски интерфейс, включва и TShark - текстов анализатор;
- едни от най-мощните филтри в индустрията;
- VOIP анализатор;
- офлайн анализи;
- поддържа множество протоколи, нови се добавят постоянно.

Продължи...

Portable Minecraft е една различна компютърна игра, която не се стреми да грабне феновете с графиката си, а с възможностите които предлага. За някои играта е просто едно виртуално лего, в което може да се построят структури от гигантски замъци до финни стъклени оранжерии висящи от ръбът на някоя скала, даващи реколта при правилни грижи. За други играта е място където да се сражават със зомбита, скелети, гигантски тарантули и други същества, след като сами са изкопали желязна руда от земята, претопили са я и са си изковали оръжия и броня.


Продължи...

Portable Mozilla Firefox plus Flash Player е преносима версия с вграден флаш плеър на може би най-известният интернет браузър. Сред възможностите му са работа с табове, вместо отделни прозорци; поддръжка на различни облици; повишена сигурност при сърфиране; блокиране на изскачащи прозорци; бързо търсене в страниците; поддръжка на допълнения, които реално правят възможностите на браузъра неограничени. Също така браузъра се отличава с завидна лекота и бързина на работа, вграден модул за търсене в най-известните търсачки и още много други възможности.

Продължи...

Portable Angry Birds Space e продължение на най-успешната за всички времена игра за мобилни устройства. Този вариант е предназначен за игра  на вашия персонален компютър. Забавлението е още по-голямо на голям екран, а ядосаните пилета вече са във космоса и тяхната битка продължава с пълна сила с изцяло нови физични закони. Играта ще ви донесе много незабравими часове в повече от 60 интересни нива, нулева гравитация и впечатляващ геймплей. А ако не сте играли оригинала - съветваме ви веднага да наваксате: Angry Birds Portable


Продължи...

defensegrid_portable_logo.jpgPortable Defense Grid: The Awakening е разработена от индийската компания Hidden Path Entertainment. След заплашителната инвазия на огромни орди от врагове, вие ще трябва да се защитавате, създавайки укрепление от кули. Геймплеят е увлекателен и изисква пълна концентрация. Играта предлага безброй интригуващи режими, поместени в различните нива. Defense Grid: The Awakening съдържа 20 индивидуални гейм среди, 10 вида кули и 15 герои врагове, всеки от които с различна способност и стратегия. Добавени са 4 нови пакета с карти!

Продължи...

Portable Share е програма за споделяне на големи по размер файлове, която използва торрент технологията. Без никакви ограничения във големината или качеството на файловете можете да изпращате вашите HD клипове, снимки с висока резолюция и други големи файлове на приятелите си. Можете да създавате групи и сами да решавате кои файлове да споделите. Създайте своите групи и споделяйте със приятели, семейство, колеги или просто изпратете файл на някой.

Продължи...

7-zip logoPortable 7-Zip e отличен архиватор, поддържащ архивиране в 7z, ZIP, GZIP, BZIP2, TAR и декомпресиране на RAR, CAB, ISO, ARJ, LZH, CHM, Z, CPIO, RPM, DEB, NSIS. Собственият формат на архиватора (.7z) предоставя много висока степен на компресия. Програмата поддържа drag&drop, притежава многоезичен интерфейс, в това число и български език.

Продължи...