На улиците в Полша и из цяла Европа все още може да видите тези автомобили. С Portable Trabi Racer можете да участвате в „рали” надбягвания с тази култова машина. Характерен звук на двигателя, кашоноизглеждащи, 5 вида модификации (например стандарт, комби, седан) и ... настроение от началото на 1980! Игра се основава на 2 Fast Driver графичен дизаин, който гарантира много голямо удоволствие и забавление.

  • 13 невероятни писти (в 3 от тях са съвсем нови)
  • Кариера режим
  • 36 епизода
  • 10 версии на основните автомобил
  •  Реалистична физика

Продължи...

Имате ли необходимото, за да направите най-дългия ски скок в света? Portable Sumea Ski Jump е извънредно лесна и забавна игра. Използвайки само един бутон трябва да  научите тайните на ски скоковете! Участвайте на местни и национални първенства, и получете достъп до международен турнир! Предизвикайте до трима приятели в мултиплейър режим и докажете, че сте шампион!

Продължи...

В Portable Trials 2 Seacond Edition феновете на Trials игрите получават един още по-добър физичен модел и геймплей. Играта се възползва от RedLynx Theathre - гейм енджина разработен от RedLynx. Trials 2 разполага с висококачествена графика, впечатляващи ефекти, светлини и сенки. В допълнение на Single Player режима в играта можете да записвате резултатите си и да ги сравнявате с други играчи. Също да правите запис на играната сцена или да гледате други записи и да се учите от по-опитните играчи.


Продължи...

Portable Elastomania е написана от Balazs Rozsa и на пръв поглед прилича просто на симулатор, в който ще трябва да карате мотор. Обаче в момента, в който усетите как се управлява той и как стои въпроса със земната гравитация, ще се убедите защо играта се казва точно по този начин. Всичко в нея е някак си еластично и забавено. Това е постигнато благодарение на физическия енджин, който според авторите е реален. Каква е вашата цел? В Portable Elastomania има десетки нива. Из фен-сайтовете могат да се намерят още 5-6 хиляди. Единствената цел в тях е да съберете всички червени ябълки по терена и тогава да минете през маргаритката, която играе ролята на финал. Това може и да ви звучи лесно, но в повечето случаи ще е непосилна задача за аматьорите. Някои ябълки са поставени така, че няма как да бъдат взети без завидна доза акробатика. Така ще трябва да висите на платформи на една гума или пък ще ви се налага да прелитате през картата със задни салта. Някои нива дори имат отрицателна гравитация, т.е ще ви се наложи да политате от време на време и въпреки това да държите вашата моторетка под контрол.


Продължи...

stateshift_portable_logo.jpgPortable StateShift е научно-фантастична състезателна игра. Действието се развива в не толкова далечното бъдеще, където цивилизацията се бори, под напрежението на изчерпването на природни богатства. След като глобалната икономическа криза поставила човечеството на колене, "забранените" състезания станаха по-важни от изкуството. Използвайки оръжия и специални похвати, играча трябва да стигне до финала изпреварвайки 15 противника. Разполагате с 14 трасета и 9 шампионата.
 


Продължи...

championsheep_portable_logo.PNGPortable Champion Sheep Rally е забавна състезателна "симулация", в която ви предстой да участвате в състезания с ... овце! Предлагат се набор от различни трасета по целия свят и извън него. Може да избирате между 10 състезателни овце. Предлагат се също 4 режима на игра. Подобрения по състезателите. Безумно-остроумни бонуси, скокове и много веселие! Играта е издържана в приятен анимационен стил.
 


Продължи...

elf_bowling_portable_logo.jpgВ Portable Elf Bowling: The Last Insult елфите си устройват новогодишен турнир по боулинг и ви канят да поиграете с тях! Веселите елфи решили да устроят в навечерието на Нова Година стачка и да откажат да помагат на Дядо Коледа да разнася подаръци!Вместо това те решават да проведат турнир по боулинг: устройвайки най-веселата и шумна игра в отиващата си година! Поиграйте с тях, но бъдете готови за това защото тези забавни същества имат свои правила на игра: така непредсказуеми и оригинални, както и те самите!


Продължи...