Готова е програмката - Portable Optimik 2.36c. Работи и под Windows 7 x64. Кажи ни само дали всичко е както трябва за да я качим и в каталога.![]()
optimik 2,36c е програма за разкрой на плоскости.на хр работи, ето линк за програмата
Ще съм Ви много благодарен.Код:http://search.data.bg/ready/b8c01ba87bf642cf18ae5d10e849129b/optimik2.36c.rar
Готова е програмката - Portable Optimik 2.36c. Работи и под Windows 7 x64. Кажи ни само дали всичко е както трябва за да я качим и в каталога.![]()
програмата наистина е готова - бързо експресно и работи на хр при мене.
проблем - на английски език е, а има и български. езика е в файла optimik.lng
ето го българския bg език
отделно има и папка Images, ако може и тя да я има - в нея се слагат текстурите на материалите - на плоскости например, както и картинки на шкафове. в тях заменям оригиналните словашки картинки на такива, с които работим в България - не че е много важно текстурите да са
100% верни...
Готов е българският вариант - Portable Optimik 2.36c на български. Проблема с картинките остава обаче, защото Thinapp не позволява веднъж направените програми да се "упгрейдват". Ако искаш качи ги някаде и ми прати линк и ще ги заменя.![]()
много благодаря - на пръв поглед всичко работи.
за картинките - някои работят с плочи на egger, други на кроношпан, трети на габровница, пфлайдерер, гръцки, турски - всяка от които има доста текстури.оптимик има функция да съхранява и използва отново остатъците от плочите, ама няма как да предвидим и сложим всички текстури - всеки си слага неговите под квото име си иска.някои не ги пипат картиките и работят със словашките. а за шкафовете - програмата й задаваш даден шкаф, сменяш му габаритите и тя автоматично изчислява новите размери на детайлите - пак всеки си слага своите шкафове.така че няма какво да направим повече - БЛАГОДАРЯ МНОГО.
здравейте,аз искам да попитам,защо не мога да инсталирам програмата на своя компютър.
Свалям я,но не може да се инсталира.
Директно ми отваря прозореца за работа.
Иначе програмата си е много добра.
Благодаря ви .
Програмата е в преносим вариант (portable). С две думи - не се инсталира. Разархивирай .exe файла някъде на компютъра или на флаш памет, не е нужно инсталиране. Файла си създава отделна папка, в която се запазват всички настройки/промени на програмата. Дано съм бил полезен.![]()
'̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
благодаря,за изчерпателния отговор.
програмата работи перфектно - при мен на xp sp3 всичко е ок.от флашка също си работи.
имам и въпрос по принципа на създаване на преносимите програми:
имам програма с личен номер, лицензионна.регистрира се по следния начин:програмата генерира код за всеки компютър различен, той
се изпраща на разработчика и получаваш регистрационен или активиращ код, който също е индивидуален.
въпроса ми е ако се направи преносима версия ще мога ли да ползвам програмата и на други компютри от флашката?
просто това ограничение на 1 компютър е много досадно, все пак се налага да работиме на различни :домашен, преносим и служебен.