За нашите редовни потребители - винаги! Утре или вдругиден ще пробвам да я направя в преносим вариант.
Здравейте!
Бихте ли могли и желали да направите портативна версия на SIW? Това е малка безплатна програмка от типа на Everest Ultimate, която дава детаилна информация за софтуеъра и хардуеъра, инсталиран на компютъра. Аз и ползвам една по-стара портативна версия от няколко месеца и съм доста доволен. Ще се радвам да й направите нов портативен вариант. Може и на други да се хареса! Не винаги платеното е най-добро! Предварително благодаря.
Silent In Heart
За нашите редовни потребители - винаги! Утре или вдругиден ще пробвам да я направя в преносим вариант.
Благодаря за отзивчивостта!Първоначално написано от todo1
Silent In Heart
Благодаря! Страшен си!
Silent In Heart
Съжалявам, че пиша пореден коментар, но си рекох, че ще е полезно да споделя... SIW работи добре, но в менюто Sensors сега ми показва само температурата на харда, но не и параметрите на процесора (напрежения и температури). При предната ми портативна версия нямаше този проблем, както и при инсталационния вариант на последната версия...
При Everest Ultimate Portable, дори датчиците на харда не ми засича...
Silent In Heart
Забелязахме проблема вчера ( и ние сравнихме с Everest-a ), но явно преносимите версии не стартират всички services които инсталираните програми правят. Ще се опитаме да я направим наново.
Пробвай новата версия. При мен работят нормално всички сензори.
Пробвах, сега всичко изглежда да е OK със SIW. Дори сега е с по-малък размер и не образува допълнителни папки. Изглежда сте я излъгали по-добре този път
Silent In Heart
Не, не съм я лъгал. Някои от разработчиците на програми вече сами си правят преносими версии на програмите си - тук случая е именно такъв.